Búz Henriett, személyi edző, étrend tervező

Búz Henriett,személyi edző, étrend tervező

Szia, 

Búz Henriett vagyok a te személyi edződ, étrend terveződ, fitness modell magyar bajnok.

Cegléden születtem 1984-ben.

Már gyermekkorom óta életem meghatározó része a sport, melynek szeretetét karate edző édesapámtól örököltem. Neki köszönhetően, már óvodás koromban belekóstoltam a küzdősportok világába.

Általános iskolás koromtól váltottam: egészen a gimnázium végéig szertornáztam, melyet a csapattal versenyszerűen űztem. Mindemellett 10 évig teniszeztem is, ebben a sportágban is indultam versenyeken.

A gimnázium végére már egyértelmű volt, hogy a sport az életem, a szerelmese lettem, így nem kellett gondolkozzak azon, hogy mi legyen a hivatásom. Jelentkeztem a Testnevelési Egyetem testnevelő-tanári szakára, melyet 2008-ban végeztem el, valamint ugyanitt szereztem Testépítés-fitness edzői képesítést is.

Az egyetem elvégzése után, már 2008-ban már edzőtermet üzemeltettem Nagykőrösön, ahol edzőként is dolgoztam.

2012-ben kezdtem el foglalkozni komolyabban a fitnesszel. Ekkor indultam el első versenyemen is, fitness modell kategóriában.

2013-ban az IFBB Testépítő és Fitness Magyar Bajnokságon első helyezést értem el bikini – 168 cm kategóriában, majd számos nemzetközi versenyen is megmérettettem magam, melyeken dobogós helyezést is sikerült elérnem.

Jelenleg Budapesten dolgozom a Flex Gymben edzőként, emellett versenyekre készítek fel lányokat. A versenyzést sem hagytam abba, jelenleg a Masters Bikini Fitness bajnokságra készülök.

Érd el céljaidat!
Én tudok neked ebben segíteni.

Hívj, vagy írj most, egyeztessünk időpontot!